2012. május 19., szombat

Sült csirkeszárnyak salátarózsán, nyers gombával és paradicsommal - a fogyókúra jegyében

Nem kell feltétlenül elfelejtenünk az ízeket ha diétázunk!
Fried Chicken Wings

     Ha van rá mód, tegyük a bepácolt szárnyakat egy éjszakára vagy pár órára hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.




     Az említett pác a következő:
  • ketchup
  • mustár
  • fokhagyma
  • bors
  • méz/ esetleg (ha nem irtózunk tőle:) folyékony édesítőszer

      Forgassuk a megmosott csirkeszárnyakat a fentiekből összeállított keverékbe, tegyük pár órára hűvösre, majd egy alufóliával lefedett tepsiben süssük alacsony hőfokon addig, míg a hús teljesen átsül ( kb 30 perc). Ezután vegyük le a fóliát, és magas hőfokon süssük tovább, míg szépen meg nem pirul.


     Tálaljuk salátával, paradicsommal, fűszerezett nyers gombával. Isteni!
    Eric Carmen - "Hungry Eyes" :)) című dalával kívánok Mindenkinek meghitt hangulatot a sütögetéshez, és jó étvágyat a végeredményhez!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...