2011. november 12., szombat

Édes mustáros - virslis kifli

    Személy szerint, élek-halok az édestésztás sósságokért! Ilyen a következő finomság is, melynek alapreceptjét már egy másik bejegyzésben napvilágra hoztam. Az állatkertes sós perec tésztájához most egy picivel több cukrot tettem.





















    A megkelt tésztát fél centi vastagságú kerek lappá nyújtjuk, majd háromszögekre szeleteljük. A kis tésztaháromszögeket megkenjük az ínycsiklandozó mustárral, majd (nyilván mérettől függően) egész virslit, vagy kisebb-nagyobb virslidarabokat helyezünk a háromszögek alapjához (szélesebbik felükre). Feltekerjük, kiflit formálunk belőlük, és sütés előtt felvert tojással kenjük le őket.

    Ugyanez kipróbálható mustár helyett ketchup felhasználásával is, úgy is isteni! :)

  


Harry Connick, Jr. - Just The Way You Are című dalával kívánok Mindenkinek meghitt hangulatot a sütögetéshez, és jó étvágyat a végeredményhez!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...