Személy szerint, élek-halok az édestésztás sósságokért!
Ilyen a következő finomság is, melynek alapreceptjét már egy másik bejegyzésben
napvilágra hoztam. Az állatkertes sós perec tésztájához most egy picivel több cukrot tettem.
A megkelt tésztát fél centi vastagságú
kerek lappá nyújtjuk, majd háromszögekre szeleteljük. A kis tésztaháromszögeket
megkenjük az ínycsiklandozó mustárral, majd (nyilván mérettől függően) egész
virslit, vagy kisebb-nagyobb virslidarabokat helyezünk a háromszögek alapjához
(szélesebbik felükre). Feltekerjük, kiflit formálunk belőlük, és sütés előtt
felvert tojással kenjük le őket.
Ugyanez kipróbálható mustár helyett
ketchup felhasználásával is, úgy is isteni! :)
Harry Connick, Jr. - Just The Way You
Are című dalával kívánok Mindenkinek meghitt hangulatot a sütögetéshez, és jó
étvágyat a végeredményhez!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése